Paikan päällä

Hyvä tietää

Pikkukiliin on helppo tulla. Hyvät opasteet johdattavat sinut perille. Kantatie 73 on ennakko opasteet noin 3 kilometriä ennen risteystä. Salonkyläntie 90 81570 KELVÄ

Noin 11 hehtaarin alueella voi liikkua myös pyörätuolilla tai jopa linja-autolla. Alueellamme on hyvä uimaranta, ja viihtyisät kodat jossa voi syödä omia eväitä. Alueella on myös kioski, jonka laajalla terassilla voi nauttia käsintehtyjä munkkeja ja ihastella upeita vaaramaisemia.

Lemmikkieläimistä

VIERASKOIRAT ym. : Eläinpuistomme ei ota vastaan lemmikkieläimiä. Jätäthän lemmikkisi kotiin tai sään salliessa ne voivat odottaa autossa. Parkkialueella on yksi vieraskoppi. Raikkaan veden saat parkkipaikan vesipisteiltä.

Näköalatorni

Uskaliaammat voivat kiivetä katsomaan maisemia 22 m korkeasta näköalatornista, josta aukeaa huimat maisemat kohti Kolia ja jopa Venäjän rajaa kohti! PikkuKili elämyspiha sijaitsee korkealla vaaralla, 260 metriä merenpinnasta, luonnon rauhassa. Ympäristössä asustelee karhuja, susia, ahmoja ja ilveksiä. Näköalatorni on 22 metriä korkea ja se sijaitsee vaaran korkeimmalla kohdalla. Tornista avautuu upeat näkymät karjalaiseen vaaramaisemaan.

Kodat

Alueella on useita kotia, joissa voit levähtää ja nauttia vaikka omia eväitäsi. Kodissa on mahdollista paistaa myös omia makkaroita.