Pikkukili Zoo Peli

Pikkukili Zoo Peli


PIKKUKILI ZOO PELI

Osta pelin virtuaalilippu verkkokaupasta tai kioskilta päästäksesi pelaamaan peliä mobiililaitteellasi. Peli vaatii internet-yhteyden. Yhdellä lipulla pelin pystyy aktivoimaan maksimissaan kolmelle eri laitteelle ja peli on pelattavissa samalla koodilla koko käynnissä olevan sesonkikauden ajan. Lunastettuasi koodin, syötä se pelin ”syötä koodi pelataksesi” kenttään pikkukili.net/peli sivulla. Peliä on mahdollista pelata Pikkukili Zoo:sta löytyviä QR-kylttiä etsimällä tai kotona ilman kylttijahtia.

PELI PAIKAN PÄÄLLÄ

Painamalla karttakuvaketta löydät alueen kartaston, jossa on vihjeet kylttien sijainneista. Kun löydät QR-koodikyltin, lue se painamalla pelin QR-koodi kuvaketta mobiililaitteen alarivistä. Luettuasi koodin peli aktivoituu. Pelissä on visaisia monivalintakysymyksiä ja arvoituksia. Kannattaa pitää myös silmät auki ja katsella ympärilleen, sieltä voi saada vihjeitä oikeisiin vastauksiin. Yhden kyltin takaa voi löytyä useampi eri kysymys. Kun uusia kysymyksiä ei avaudu, on aika etsiä kartan vihjeiden perusteella uusi pelikyltti! Piste ja pelitilanteesi löytyy pelivalikon alarivistä, jossa näkyy myös tehtävälistaus. Ääniasetuksia pystyt säätämään alavalikon asetus näppäimestä.

Kun kaikki kyltit on löydetty ja peli loppuu, saat tuloksesi oikein vastattujen kysymyksien perusteella. Kaikki pelin läpäisseet pelaajat voivat lunastaa pisteillään diplomin Pikkukili Zoo:n kioskista esittämällä pelin pistetasoa mobiililaitteelta. Jaa tuloksesi myös sosiaalisessa mediassa ja kerro hurjan hauskasta seikkailu jahdistasi ja päivästäsi Pikkukili Zoo:ssa! Voit pelata pelin myös uudelleen painamalla ”pelaa uudelleen” painiketta paikan päällä tai vaikka kotisohvalta.

PELI KOTONA

Pelissä on visaisia monivalintakysymyksiä ja arvoituksia, joihin pelaaja voi vastata vapaavalintaisessa järjestyksessä. Piste ja pelitilanteesi löytyy pelivalikon alarivistä, jossa näkyy myös tehtävälistaus. Ääniasetuksia pystyt säätämään alavalikon asetus näppäimestä.

Kun kaikkiin kysymyksiin on vastattu ja peli loppuu, saat tuloksesi oikein vastattujen kysymyksien perusteella. Voit pelata peliä uudelleen ja yrittää saada korkeampia pisteitä! Jaa tuloksesi myös sosiaalisessa mediassa ja kerro hurjan hauskasta Pikkukili zoo pelistä!

Hinta: 5,00 €

Katso myös nämä

Perheliput

Lippu sisältää kaksi (2) aikuista ja kaksi (2) 4-14 vuotiasta lasta eläinpuisto Pikkukiliin aikavälillä...
40 €